Een zorgverzekering die écht bij je past

Zonder beperking toegankelijk voor al het onderwijspersoneel

de Onderwijszorgpolis

Werken in het onderwijs vraagt veel van lichaam en geest. De onderwijszorgpolis is op maat gemaakt om jou optimaal te ondersteunen bij deze mentale en fysieke belasting. Dat wil zeggen: deze zorgverzekering vergoedt de meest voorkomende klachten van onderwijspersoneel: fysiotherapie en mindfulness.

BEGIN HET NIEUWE JAAR SPORTIEF!

Sluit af en maak kans op 1 van de 25

FitBit Charge 2 activity trackers

ZORGVERZEKERING OP MAAT GEMAAKT

Welke onderwijspolis past het

beste bij jou? 

OEFENINGEN BIJ LAGE RUGKLACHTEN

Rugklachten of stress,

daar wil je niet mee zitten


reviews

 Ook voor gepensioneerde leerkracht.

– André ter Heide, leraar groep 8

“Volgend jaar bereik ik de pensioenleeftijd. Ik vroeg me af of ik dan nog wel bij Zilveren Kruis in het collectief kan blijven. Na een mailwisseling werd al snel duidelijk dat ik als gepensioneerde leerkracht bij deze collectieve zorgverzekering kan blijven.” 

 

 

De Fitbit stond op mijn wensenlijstje!

- Tatchiana Frodyma Leerkracht groep 1/2

“Wat een ontzettend plezierige verrassing, aangezien de Fitbit op mijn wensenlijstje stond. Naast een fijne zorgverzekering nu ook een handige tool om bewust met mijn gezondheid om te gaan. Ik ben enorm benieuwd hoeveel stappen ik komende week in de kleuterklas ga zetten en bedankt voor de Fitbit Charge 2. 

Profiteren zonder lid / klant te zijn.

– Anne Willemijn Freriks, docent Wiskunde

“Dit zorgcollectief stelt al het onderwijspersoneel in de gelegenheid om zich aan te melden. Ik dacht dat je ergens lid van moest zijn, of dat mijn school klant van Dyade moest zijn, maar dat blijkt niet zo te zijn. Dit is voor mij een groot voordeel, nu kan ik toch nog profiteren van dit collectief.”

 

Mijn man kan ook meeprofiteren.

– José Helmink

“Omdat ik in het onderwijs werk, heb ik gekozen voor dit zorgcollectief. Hierbij kreeg ik namelijk een mooie korting bij VGZ en kan mijn man meeprofiteren, we hebben nu dezelfde polis en dezelfde korting! Erg handig en voordelig.”

 Kortingen tot 15%

In samenwerking met Mandema & Partners hebben wij verschillende zorgaanbieders vergeleken en beoordeeld op de aanwezigheid van onderwijszorgbehoeften. Daarnaast hebben wij een aantrekkelijke collectiviteitskorting gerealiseerd die kan oplopen tot 15%.

 

voor wie?

Iedereen werkzaam in het onderwijs, ook gepensioneerde personeelsleden kunnen zich aanmelden voor het collectief en betalen deze premies, voor zichzelf en voor alle inwonende gezinsleden.

 

Ben je al verzekerd bij VGZ of Zilveren Kruis?

Dan kun je eenvoudig overstappen naar de collectiviteitsverzekering (van Dyade) en profiteren van de korting. Er verandert niets aan je verzekering, maar je betaalt minder!

 

Ga naar je eigen account bij de zorgverzekeraar om dit aan te passen of neem contact op met de klantenservice en geef het collectiviteitsnummer door aan de medewerker.